Glazz Kitchen

Glazz is een bedrijf dat sterk gelooft in het strakke, innoverende en tijdloze design van glazen interieurtoepassingen. Vooral in de keuken komt ons gehard gelakt glas echt tot zijn recht als achterwand of als werkblad. De hoge glansgraad zorgt voor een weerspiegeling die de keuken ruimtelijk groter doet lijken. Ook het werkblad lijkt zachtjes door te lopen in de glazen achterwand. Naast het strakke design zijn glazen spatwanden ook heel gemakkelijk te onderhouden en dus ook heel hygiënisch. Er is sprake van een minimum aan voegen, dus de kans op verkleuring is minimaal, met het positieve gevolg dat bacteriën veel minder kans krijgen.

Glazz werkt uitsluitend met gehard glas. Float glas wordt tot 700° Celsius verwarmd en daarna zorgvuldig afgekoeld. Na dit procedé spreken we van gehard glas. Dit glas biedt ook vele voordelen. Het is tot 5-maal sterker dan gewoon glas, het is hittebestendig tot 200°C en het valt onder de noemer van veiligheidsglas (bij een breuk valt het uiteen in tal van minder scherpe stukjes). De achterwanden en werkbladen kunnen worden aangeleverd in uw kleur naar keuze. Er zijn 6 standaardkleuren waaruit kan gekozen worden.
Opgelet : voor grote en speciale uitsparingen moeten we rekening houden met de criteria van het hardingsproces. Indien het glas niet in aanmerking komt voor het hardingsproces, hebben we het recht om de bestelling te annuleren.